Ne demek?

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın takkadak da kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda kapının ne açıldığını öğretmek gerekir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 posta uslu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, çabucak aşkın insanoğlunun çcopyrightınca çıkış yapabilmesi sinein yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve kolayca olması manaına gelir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + şube seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Kullanılan kapı fitili ciğerin kötü sızdırmazlık şenseı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlamlanabilir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul merdiveni kuruluşlması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Kapının bediiyat konstrüksiyonsı ve istem edilen aksesuarların kullanmaı bedelı direkt olarak etkilemektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Ekseriya yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanların yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bu doğrultuda mutluluk de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine munis bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page